Referenser

Reco.se
Reco-betyg

 Betyg 4.7

av 99 rekommendationer

Riktiga kommentarer från riktiga kunder. Läs nedan vad några av våra senaste kunder säger, du kan också klicka dig in på varje kommentar för att läsa mer från andra kunder.

Bästa byggbolaget jag haft att göra med. Offererat pris stämmer med fakturor, effektivt utfört arbete som utförts inom angivna perioder. Vi har renoverat flera rum, tvättstuga och el samt byggt om undervåningen med hjälp av killarna och tjejerna på QiCon. Bra kommunikation genom hela projektet. De har även varit duktiga att komma med förslag under arbetets gång.

Reco-betyg

Fler recensioner

Samuel J

2016-11-09


Från början ville renovera tvättstugan och byta spiskåpan. När vi var klara hade QI Con inte bara gjort dessa arbeten utan även bytt garageporten och panelen på garaget inkl. armatur, bytt balkongdörren och tre toalettstolar samt isolerat inkommande vattenröret i källaren. Vi var så nöjda redan efter första mötet att vi gav Ql Con nya uppgifter allt eftersom. Hela personalen var duktig, trevlig, tillmötesgående, artig och respektfull. Vi kommer med nya uppdrag till våren. Och förutom personalen gillar vi företagets arbetssätt, en kontakt och allt på ett och samma ställe.

Reco-betyg


Fler recensioner

Leena L

2016-11-11

QI Construction gjorde en ombygnation i min lägenhet. Köket bygdes upp på ny plats, och rör för vatten/avlopp, samt el-ledningar och ventilation drogs fram till ny plats. Målning av vägger, och kök monterades upp. 

QI Construction har varit proffsiga ända från första möte. Bra offert, och tydlig komunikation under tiden arbetet pågick. Duktiga medarbetare som såg till att hålla ”röra-nivå’n” under kontroll genom att städa efter sig varje dag. Viktigt då jag bodde i lägenheten medan arbetet pågick.

Reco-betyg

Fler recensioner

Harald J

2016-11-28

Jag fick helt fantastisk service och snabb hjälp i en akut situation. Rörmokaren uppmärksammade mig även på brister som fanns sen tidigare i min installation och korrigerade dessa. Han var väldigt trevlig, professionell och noggrann. Jag kommer definitivt att anlita QI Construction igen och rekommenderar dom varmt.

Reco-betyg


Fler recensioner

Anna R

2016-01-29

Vi har gjort en mindre tillbyggnad av vårt hus samt omläggning av tak och dränering med QI Construction. Vi upplever att processen har fungerat mycket bra. Snabb återkoppling och kommunikation, trevliga byggnadsarbetare och ett gott resultat. Kan utan tvekan rekommendera QI Construction för liknande tillbyggnader och ombyggnationer. Vi hoppas fortsätta vårt samarbete med företaget till hösten men då för renovering av källare.

Reco-betyg


Fler recensioner

Victoria L

2017-07-17

Brabyggare.se
5 stjärnor

 Kundbetyg

av 35 rekommendationer

Riktiga kommentarer från riktiga kunder. Läs nedan vad några av våra senaste kunder säger, du kan också klicka dig in på varje kommentar för att läsa mer från andra kunder.

Vi är snart klara med ett projekt där vi omvandlat vår källare till en lägenhet som min mamma ska bo i. Vi har gjort om källaren totalt: bilat ut golven, lagt nya betonggolv, lagt nya värmeslingor, nya innerväggar, nya innertak, gjort om dragningen av invatten, dragit om all el och all avlopp. QiCon har varit en mycket bra partner vad gäller både att komma fram till lösning och genomföra arbetet. De har hållit deadlines, kommunicerat bra och deras arbete har hållit väldigt hög kvalité. Stort cred till vår projektledare som gjort ett mycket bra jobb och löst alla ev missförstånd med bravur.

5 stjärnor

Isa

Skapa generationsboende, 2017-06-28

Kunniga hantverkare och projektledare som totalrenoverade tvättstuga samt bytte element. Allt arbete gjordes på tid och till det pris som offererats. Kan varm rekommendera QI Construction!

5 stjärnor

Helen

Tvättstuga, byte element, renovering av trappor, invändig och utvändig målning, 2017-05-30

QiCon var mycket proffsiga hela vägen med tydliga offerter/materialval och tidsplanering. Det blev en liten extra avvikelse med nedfallande kakel i badrummet bredvid p.g.a. nedtagning av gammalt kakel. Det visade sig då att kaklet var dåligt fastsatt i badrummet och att det inte var QiCons fel. Vi kom överens om att QiCon skulle återställa väggen till halva priset – mycket bra kompromiss! Firman rekommenderas varmt för badrumsarbete!

5 stjärnor

Peder Wistedt

Renovering av tvättstuga, 2016-05-24

Det blev dessvärre inget bygge för min del, på grund av det byggtekniska i mitt badrum som måste utredas innan jag går vidare.

Däremot fick jag enormt saklig och bra hjälp av Qicon i det förberedande skedet! Detta är vad jag kallar riktigt bra service, och jag är besviken att jag inte fick möjlighet att anlita Qicon. Jag ser fram emot att kontakta dem igen nästa gång jag behöver hjälp!

5 stjärnor

Rebecca

Badrum, 2016-05-16

– Mycket bra offert
– Professionellt genomfört renoveringsarbete, gediget och snyggt
– Noggranna med städning och bortforsling
– Höll tidplanen
– Tydlig dokumentation och faktura
– Kan verkligen rekommenderas

5 stjärnor

Edlund

Stort badrum från 1977, 2016-05-16

Mycket tydlig och lättförståelig offert. Lite stök kring en vattenskada som orsakades av ett dåligt pluggat rör samt en projektledare som blev sjukskriven, men slutresultatet blev som överenskommet. Slutpriset avvek inte från offerten. Vi anlitade fristående besiktningsman som kontrollerade arbetet vid tre tillfällen under entreprenaden.

4 stjärnor

Terese

Totalrenovering badrum, 2015-03-03