Våra tjänster

En kontrollerad byggprocess är vår ledstjärna och våra ingenjörer är våra vägvisare!

I vårt tjänsteutbud ingår renovering av badrum och kök, allmän renovering samt att bygga ut villor. Varje projekt leds av någon av våra kunniga byggingenjörer, vilket ökar kontrollen av byggprocessen. Eftersom vi har allt från elektriker, till rörmokare och snickare inom företaget i kombination med en kontrollerad byggprocess kan vi korta ned väntetider och hålla utlovade tidsplaner. Då tid bokstavligen är pengar i byggnadsbranschen leder det till att vi kan hålla nere era renoveringskostnader.

BKR-logga

Behörig Våtrum

Vi är ett behörigt våtrumsföretag med behöriga plattsättare, vilket betyder att vi följer Byggkeramikrådets regler (BBV) och använder godkända tätskiktssystem samt väljer i övrigt lämpliga material och konstruktioner.

Säker vatten

Säker Vatten

Vi är ett auktoriserat VVS-företag, vilket betyder att vi kan utföra VVS-installationer enligt Säker Vattens branschregler och har rätt att använda oss av Säker Vattens logotyper.

Elsäkerhetsverket

Behörig EL

Vi är ett registrerat El-företag vilket betyder att vi har anmält att vi utför elektriska installationer med behöriga elektriker och har ett utvecklat egenkontrollsystem för bla de elektriska installationerna.

Villaägarna

Kvalitetssäkrat

Vi har godkänts av Villaägarna, vilket är är en kvalitetssymbol som visar att företaget har en gällande ansvarsförsäkring, inte är svartlistat, har F-skattsedel och har bra omdömen.

Badrum

Vi är ett behörigt företag att anlita när du skall göra om ditt badrum! Lite mer txt så det blir 3 rader totalt.

Tillbyggnad

Låt oss hjälpa dig att skapa ett högre värde i din redan största investering, ditt hem. Låt oss bygga till!

Anlita en Elektriker

El-arbete är reglerat i lagen och att arbete med el utan behörighet är förenat med straff. Vi avråder därför från.

Kök

Kök

Vi bygger gärna ditt IKEA- eller KVIK-kök! Tala bara om för oss hur du vill ha det! Lite mer txt så det blir 3 rader totalt.

Verktyg

Renovera

Ingen renovering är omöjlig och tillsammans med dig hittar vi de bästa lösningarna och gör jobbet snabbt och med hög kvalitet!

Anlita en Rörmokare

QICON är medlem i branschorganisationen SäkerVatten. Förutom detta sitter vår VD också

Offert

Offert

Hos oss hittar du en av Sveriges mest detaljerade offerter!

Källare

Källare

Ingen renovering är omöjlig och tillsammans med dig hittar vi de bästa lösningarna och gör jobbet snabbt och med hög kvalitet!

Anlita en Snickare

Vi har möjlighet att utföra avancerade snickartjänster. Det kan vara allt ifrån att lägga ett speciellt mönster

Anlita en Målare

Du kan anlita en av våra målare för enklare jobb, som att måla om ett rum eller måla om en trappa.