+46 (0)8 51 51 70 70 info@wlabbet.com

wLabbet SEO

Fler besökare till din webbplats

Sökmotoroptimering | SEO

Med oss som strategisk partner investerar du i en lönsam SEO-marknadsföring som ger långsiktiga resultat. Vi hjälper dig synliggöra din sajt så att nya kunder lättare hittar dig i sökresultatet på Google. Sökmotoroptimering har blivit en viktig del av varje företags marknadsföring och sökmotorer är idag den största marknadsföringskanalen. När du rankar högt hittar besökarna till din sajt och du får nya affärer utan att behöva köpa trafiken med annonser. Vi vet hur det går till och har redskapen för att uppnå dina mål!

%

Söker på Google

Google Sverige

Idag söker 93% av Sveriges befolkning på Google inför eller efter ett köp och det är där wLabbet kommer in i bilden. Vi hjälper dig att synas bättre för alla dom, antingen genom att helt enkelt få dig att synas på första sidan eller genom annonsering (wLabbet Adwords).

BETALA BARA FÖR RESULTAT!

Slipp dyra månadsavgifter utan resultat. Hos wLabbet betalar du bara för din placering.
Läs Mer

Våra SEO Tjänster

WLabbet SEO

SÖKMOTOROPTIMERING

Sökmotoroptimering (SEO) är en naturlig del av varje företags marknadsföring. Låt oss hjälpa dig att klättra på Google och nå den placering du behöver för ditt företag.

Läs Mer

Wlabbet strategi

INNEHÅLSTRATEGI

Att inte ha en innehållsstrategi när du bygger en ny hemsida är som att låta all text och media gå rakt ner i papperskorgen och byta ut till: Bla bla bla… Läs mer om hur vi hjälper företag.

Läs Mer

wlabbet content logo

CONTENT DEVELOPMENT

Låt oss hjälpa dig att skapa trafikdrivande och professionellt innehåll på din hemsida, presentation eller annan media. Våra duktiga medarbetare vet vad för ord och bild som säljer.

Läs Mer

Seo Analys

MARKNADSANALYS

Låt oss ta hand om analysen av dina konkurrenter och marknaden i sin helhet och ge dig och ditt företag uppdaterade resultat och statistik dagligen.

Läs Mer

Seo Analys

Online Identity Clean

Rensa ditt digitala fotavtryck. Vi hjälper dig som på något sätt antingen vill skydda eller helt enkelt ändra sökresultat som dyker upp när man söker på dig eller ditt företag.

Läs Mer

Konvertering

KONVERTERING & ANALYS

Vi hjälper idag flera företag att konvertera sina besök till rena kunder och köp, Vi sköter allting ifrån analys och test och sätter sedan upp en plan för att nå bästa konvertering för just dig.

Läs Mer

Sökordsanalys

SÖKORDSANALYS

Behöver du veta vilka sökord du ska jobba med? Vi har de rätta verktygen och kunskapen för att ta reda på vilka sökord du ska jobba med och vilka du inte ska jobba med såklart.

Läs Mer

SEo Loggor

Betala bara för dina resultat

Vår affärsidé bygger på kvalité och resultat. Vi är så säkra på vår kunskap och expertis så du som kund till wLabbet betalar bara för din placering på Google. Hos alla av våra konkurrenter i Sverige betalar du en fast månadsavgift som ofta är ganska hög redan från start och i många fall mycket ifrågasatta metoder för att få dig att rankas på Google. Genom wLabbet´s mycket omfattande databas med bloggare och skribenter får du bara kvalitéts länkar och vi använder oss inte av vare sig botar eller länkfarmar, alla våra länkar är riktiga och vi garanterar dig en mycket hög kvalité.

Gratis Sökmotoroptimering

Ja du läste rätt! Vi tar inte betalt förens du rankas högre. Hos alla av våra konkurrenter i Sverige betalar du en fast månadsavgift som ofta är ganska hög redan från start och i många fall mycket ifrågasatta metoder för att få dig att rankas på Google. Genom wLabbet´s mycket omfattande databas med bloggare och skribenter får du bara kvalitéts länkar och vi använder oss inte av vare sig botar eller länkfarmar, alla våra länkar är riktiga och vi garanterar dig en mycket hög kvalité.

Hos alla av våra konkurrenter i Sverige betalar du en fast månadsavgift som ofta är ganska hög redan från start och i många fall mycket ifrågasatta metoder för att få dig att rankas på Google. Genom wLabbet´s mycket omfattande databas med bloggare och skribenter får du bara kvalitéts.

SEO Experter med unik kunskap

När du vill ligga själv på toppen av Google! Vi är ett par riktiga nördar som hjälper dig och ditt företag att synas bättre på Google.

Wlabbet seo logo sökmotoroptimering
Varje kund är unik och därför är SEO ett hantverk som är mycket personligt. Wlabbet har därför som regel att endast jobba med ett fåtal kunder och aldrig jobba med kunder inom samma branch samtidigt. Vi älskar utmaningen med sökmotoroptimering och blir minst lika glada när du som kund klättrar i placeringarna som du. Vi är helt enkelt ett par riktiga nördar som älskar statistik och hade inte detta varit ett jobb så hade du garanterat hittat oss framför något spel med just statistik. Hur funkar då Wlabbets SEO och vad skiljer oss ifrån alla andra? Jo det ska vi berätta om nedan. Häng med! 🙂

Hur funkar Sökordsoptimering?

Det är ganska enkelt att beskriva faktiskt. Vi tar tillsammans med dig fram dem bästa sökorden för din verksamhet och optimerar sedan din sida för dessa. När det är gjort så börjar vi arbetet med att sökordslänka dina sökord. Dvs vi har ett stort nätverk av företag och bloggare som länkar in till din sida och därav får du bra kvalitativa länkar till dina sidor och du börjar rankas högre på Google. Detta är inga så kallade “fullänkar” utan äkta bloggare som faktiskt skriver och publicerar en artikel för dina sökord. Tre riktigt bra länkar kan vara mycket mer värdefullt än 300 dåliga länkar.

tre enkla seo steg

Vi älskar statistik

SEO handlar till många procent om att läsa och tolka statistik rätt och vi älskar det. Att sedan få vara med och påverka statistiken att öka samtidigt som vi studerar den är ett underbart jobb som vi inte kan få nog av. Det handlar om Google analytics som du säkert hört talas om men att jobba med sökmotoroptimering handlar även mycket

CONTENT IS KING!

När du vill ligga själv på toppen av Google! Vi är ett par riktiga nördar som hjälper dig och ditt företag att synas bättre på Google.

wlabbet content logo
Att hjälpa våra kunder med SEO handlar till stor del om att granska det innehåll som kunden har på sin hemsida. För att Google eller någon annan sökmotor ska kunna hitta din sida och ranka den bra behövs BRA innehåll (Gärna bättre än dina konkurrenter). I många fall har kunden redan innehåll på sin sida men i lika många fall är den inte optimerad för sökmotorer. Det är en hårfin gräns men väldigt viktig eftersom sökmotorer indexerar(läser) din hemsida och läser den annorlunda än en riktig besökare. Det handlar helt enkelt om att använda rätt ord och markera vissa ord så att dom står ut och skiljer sig ifrån all annan text.

Wlabbet Content Marketing

Vi har lång erfarenhet av att skapa bra innehåll och vi vet vad sökmotorerna gillar. När du anlitar oss så hjälper vi självklart till med att skapa eller ändra ditt redan befintliga innehåll till det som sökmotorerna gillar. Vi har duktiga skribenter som tillsammans med dig tar fram innehåll som passar både dina besökare och sökmotorer. Vi tar ofta fram en slags kampanj för att höja medvetenheten hos allmänheten och på så sätt skapa en “buzz” om ditt nya content. Det kan vara en youtube film eller kanske en annons på Facebook som attraherar många besökare och ofta leder till att dina besökare antingen länkar direkt till kampanjen eller hela din sida. Ett av de bästa sätten att få sökmotorerna att gilla din sida är att visa att många länkar till din sida.

Konvertera alla dina besök

När du vill ligga själv på toppen av Google! Vi är ett par riktiga nördar som hjälper dig och ditt företag att synas bättre på Google.

wlabbet convert analys
Genom att analysera din trafik du har på din hemsida med våra analysverktyg kan vi förstå hur besökarna beter sig när dom kommer in på din sida. Konverteringsoptimering betyder att vi förstår besökarna på din webbplats, och att vi kan optimera och justera hemsidan så att man får rätt besökare på rätt plats. Vi gör små men RÄTT förändringar som ger stor effekt. Det kan handla om att en knapp behöver flyttas eller göras tydligare tex.

Konvertera mera!

Varje besökare på din hemsida räknar vi som en kund, det ska vara enkelt att kontakta, registrera eller göra ett köp. Ofta handlar det om att locka besökaren med en kampanj eller ett erbjudande. Med wLabbet Convert får du följande: Analys, implementering av analysverktyg, Layoutförslag på ny design, A/B tester och mycket mer för att konvertera alla dina besökare till riktiga kunder.

Strategi = Långsiktig Taktik

Vi erbjuder experter inom media strategi med tydligt fokus på resultat.

Strategi adwords
Utbudet på digitala mediemarknaden kan ibland kännas förvirrande och det är därför vi finns! Utifrån dina förväntningar, kan vi hjälpa dig att bilda en strategi och ett Media alternativ skräddarsytt för ditt företag. wLabbet Strategy innebär att hjälpa dig att effektivisera din marknadsföring i alla digitala kanaler. Genom vår mångåriga erfarenhet inom digital marknadsföring och pågående analyser av hur mediemarknaden utvecklas, kan vi erbjuda professionella media strategier med ett tydligt fokus på resultat. Genom att välja oss, kommer du att få en dedikerad projektledare som arbetar tillsammans med vårt team av experter.

Att strategiskt öka synbarheten

Vi sätter upp en strategiskt anpassad handlingsplan för dig och din hemsida. Vi tar fram förslag på media, design och kampanjer som kommer få dig och ditt företag att sticka ut bland dina konkurrenter.

Resultat som häpnar

.

SEO ANALYS
Vi har många kunder som endast vill få hjälp att tolka och läsa sin besöksstatistik. Med våra egna verktyg kan vi utöver Google Analytics kan vi erbjuda en mycket mer detaljerad analys av dina besökare. Genom att använda oss och wLabbet Analys kan vi enklare lokalisera fel och brister som leder till att du tappar besökare eller kunder och därmed åtgärda dessa och skapa fler möjligheter för dina kunder. Vart på din hemsida lämnar dom? Vart klickar dom och vart klickar dom inte?

Analysera mera

När vi analyserar din webbplats kan  vi snabbt se var det behövs åtgärder och förändringar. Vi jobbar tätt tillsammans med dig under en period där vi kommer med enkla förslag och förbättringar för att attrahera dina kunder mer och ge dig mer sälj.

Planering = Sökordsanalys

Seo Sökordsanalys
Att planera och bestämma vilka sökord du och ditt företag ska jobba med kan tyckas enkelt eftersom ni vet själva vad ni jobbar med. MEN är det dom sökorden som ni tror som folk söker mest på? Ofta visar det sig att det inte är så och det kan vara därför ni inte tar dom placeringarna på sökmotorerna ni borde. Vilka sökord som allmänheten söker på kan i vissa branscher skilja på sig från vecka till vecka och det är därför vi startade tjänsten wLabbet Planner.

Sökordsplanera

Vi hjälper dig att analysera sökresultaten på alla dem stora sökmotorerna och fångar upp dom starkaste sökorden för just din branch just nu. I vissa branches kan det som sagt förändras från vecka till vecka och det gäller att hänga med för att kunna vara konkurrenskraftig. Jobbar du tex med att hyra ut bilar i Stockholm, kanske det starkaste sökordet denna vecka inte är “Hyrbil i Stockholm” utan “Hyrbil Stockholm”. Såg du skillnaden? Nej många gör inte det men kolla igen och det är inte ovanligt att det kan skilja flera hundra, ibalnd tusentals antal sökningar på dem två olika söktermerna. Låt oss hjälpa dig hitta just dina starkaste sökord.

Digitalt fotavtryck

Låt oss radera din information och digitala fotavtryck. Ta kontroll över din identitet på nätet och sudda ut det.

seo wipeout identity wipe
Att alla lämnar ett digitalt fotavtryck på nätet idag är en självklarhet för dom flesta. Men många vet inte detta och när dom väl förstår kan det vara försent. Ditt digitala fotavtryck har spridit sig och du vet inte hur du ska lyckas få bort det. Kanske har flera andra kanaler snappat upp det och spridit fotavtrycket, din viktiga information eller personliga integritet har blivit allmän och vem som helst kanske kan hitta dålig information om dig eller ditt företag genom att bara söka på ditt namn. Kanske har någon skrivit en tvivelaktig recension om ditt företag som inte stämmer eller kanske har någon spridit personlig information om dig som du inte vill ska synas? Vi hjälper både privatpersoner och företag att minimera sitt digitala avtryck på internet. Ofta kan vi radera det helt…

Allting du gör idag på internet kan oftast spåras och ibland även avlyssnas. Hotellbarer eller publika wifi nätverk är ett mycket stort hot mot dig som vill vara anonym. Det finns idag särskilda personer som inriktar sig på just dessa och med enkla verktyg på sin telefon eller laptop endast behöver sitta i en Lobby på ett hotel för att avlyssna alla som är uppkopplade mot hotellets wifi nätverk. Sommaren 2015 spreds hundratals med privata fotografier från ett femtiotal Hollywoodstjärnor som hade vistas på ett och samma hotell under en helg pga att dom kopplade upp sina mobiler via hotellets fria wifi nät. Vi hjälpte några av dom att radera dem spridda bilderna samt att förebygga liknande intrångsförsök.

Ta bort information på nätet

Vi hjälper dig eller ditt företag att ta bort information på nätet som kan vara skadlig för dig eller ditt företag. Ibland går inte det dock, men vi har metoder för att sån information ändå inte ska dyka upp vid en sökning på ditt namn på tex Google. Vi har sedan starten 2015 haft många privatpersoner och företag där information som lagts upp utan deras vetskap eller ofrivilligt delats på sociala nätverk eller andra sidor. Vi har hjälpt alla och i många fall helt raderat sitt digitala fotavtryck. Vill du veta mer? Låt oss göra en kostnadsfri analys av ditt problem (fotavtryck) och ge dig förslag på hur vi kan hjälpa dig att antingen radera eller starkt minimera din information du eller någon annan lämnat efter sig.