+46 (0)8 51 51 70 70 info@wlabbet.com

Tjäna Pengar På Din Blogg

Nu kan du enkelt tjäna pengar på din blogg genom wLabbet. Vi har ett stort nätverk av företag som söker bloggare som kan presentera deras produkter eller tjänster på din blogg.

 

Registrera din blogg och starta redan idag!

wLabbet har ett stort nätverk av företag och kunder som betalar för att få sina produkter eller tjänster omnämnda på din blogg eller hemsida. Genom att registrera dig kommer du löpande få förslag och bud på sponsrade inlägg, produkttester, resor eller tjänster från våra samarbetspartners. Det spelar ingen roll ifall du redan idag använder något annonsprogram, banners eller har sponsrade inlägg. wLabbet blir ett bra komplement till dina befintliga annonsintäkter.

 

Hur funkar det?

wLabbet har ett stort nätverk av kunder som söker bloggare för att publicera inlägg, länkar och artiklar till deras produkter eller tjänster.

En exklusiv tjänst för Sveriges bloggare.

När din blogg registrerats och godkänts kommer du ingå i vår databas med professionella bloggare som varje månad kan tjäna pengar på din blogg. Du kan tjäna flera tusen på att bara publicera en länk eller en enkel artikel till en eller flera av våra företag eller kunder. Vi kan bistå med hela eller delar av texten som ska publiceras men oftast komponerar våra bloggare en helt egen text. Så länge innehållet i inlägget har det väsentliga som ofta består av några få sökord och en länk kan den se ut precis som du själv vill!

Få gratisprodukter varje månad.

Som en exklusiv bloggare för wLabbet kan du utöver att tjäna pengar även få massor av gratisprodukter skickade till dig varje månad som vi vill att du ska recensera. Du ska självklart skriva vad du tycker och ingenting behöver vara fabricerat eller påhittat. Det kan vara allt ifrån teknikprodukter, smink, kläder, hårprodukter m.m. och du kan själv påverka vilka slags produkter du vill få hem.

 

Tjäna pengar med Instagram, Twitter eller Facebook.

Många företag vill att du gör reklam eller berättar om deras produkter eller tjänster på dina sociala medier såsom Twitter, Instagram, facebook eller andra plattformar. Så har du ett Instagram konto eller något annat med mycket följare så kan du enkelt tjäna pengar på det också. Posta en bild på en produkt eller Hashtagga en tjänst och många företag är villiga att betala mycket pengar för det. Låter det enkelt? Ja det är det också. Registrera din blogg idag och vi hjälper dig komma igång snabbt och enkelt.

Vem kan registrera sig?

Det spelar ingen roll hur stor eller liten din blogg är, alla bloggare är välkomna att registrera sig för detta exklusiva erbjudande. Passa på idag, vi har bara ett begränsat antal platser kvar var 6:e månad.

 

Tjäna pengar på din blogg
Vissa bloggare kan tjäna flera tusen varje månad genom att publicera länkar eller artiklar till våra företag. Det är självklart både enkelt och gratis att registrera sig.

Gratis produkter varje månad
Du kan bli erbjuden att testa flera olika produkter eller tjänster helt gratis varje månad och allting är självklart gratis och du får behålla produkten efteråt.

Få mera besökare på din blogg
Genom att registrera dig kommer vi ge dig massor av tips och förslag hur du kan få fler besökare och synas mer på Google och andra platformar.

Hur mycket tjänar jag?
Det är olika från bloggare till bloggare men i regel tjänar en duktig bloggare hos Wlabbet ca 2-5 000 kr per månad. Dock så har vi vissa bloggare som tjänar upp till 10-20 000 per månad. Mycket handlar om hur mycket besökare du har på din blogg men också hur ofta och hur duktig du är på att blogga. Det finns flera bloggare som tjänar mer än andra fast dem andra har hundratals fler besökare. Allting handlar som sagt inte om besökarantal även om det kan vara en bra start.
Vad kostar det?
Att registrera sig och vara en "Exklusiv Bloggare" hos Wlabbet är helt gratis och kommer alltid vara det. Vi tar inget betalt utan det är våra kunder och företag som betalar dig.
Måste jag ha massor besökare?
Nej! Du behöver inte ha massor av besökare för att kunna registrera dig. Självklart är det ju en bra egenskap men absolut inget tvång. Vi har Bloggare som både får gratis produkter och tjänar tusentals kronor även fast dem bara har 70 besökare om dagen.
Vem får registrera sig?
Alla som har en blogg eller hemsida kan registrera sig hos Wlabbet. Inga krav ställs och du behöver inte ha tusentals med besökare.
Gratis produkter? Berätta mer.
Vi jobbar som sagt med många företag och tjänster som varje dag söker nya kanaler att synas på. Dessa företag vill att Bloggare och hemsidor ska skriva om deras produkter eller tjänster. Många är därför villiga att skicka ut gratis prover av deras produkter eller tjänster så att du kan få prova dessa och sedan skriva om dom. Du behöver självklart INTE ljuga och beskriva produkterna eller tjänsterna som bra ifall du inte tycker det. Vi skulle ju dock rekommendera att du inte skriver något alls i såna fall utan kontaktar oss och berättar att du inte gillade produkten utan skulle villja prova en ny gratisprodukt istället. Prova? Vaddå får jag inte behålla den? Jo självklart behåller du ditt provexemplar, det vi menar med prova är helt enkelt att vi vill att du provar produkten och sedan skriver om den i din blogg.
Hjälper ni mig att synas mer?
Självklart! Wlabbets egentliga verksamhet är ju att hjälpa företag att synas mer på internet och ute på stan. Det är det vi jobbar med helt enkelt. Du som bloggare är och har alltid varit ett av våra viktigaste verktyg för just detta och vi tänkte helt enkelt att vi skulle ge någonting tillbaka till dig. Så vi kommer därför att ge dig flera tips på hur du kan förbättra din synbarhet på Google och andra plattformar. Du kommer också få en analys av din blogg utav våra experter som går igenom din blogg och sedan ger dig tips på hur du kan förbättra den och därmed synas mer.
Hur mycket ska jag ta betalt?
Genom att bli en "Exklusiv Bloggare" hos Wlabbet så kommer du få en del erbjudande av oss. Det kan tex vara att vi vill att du lägger upp en bild och en text vi har skrivit åt dig med en länk till en av våra kunder. För att du gör detta ska du ju självklart ha betalt utav oss. Hur mycket? Det beror helt på hur mycket du bloggar, hur många följare, hur mycket besökare och även hur länge du bloggat. Men i regel brukar en sådan publicering ligga på runt 300kr - 10 000 kr beroende på kriterierna ovan.
Jag ska byta blogg, hur gör jag med er?
Oj det var dags igen alltså? Ja vi förstår, kanske har du fått ett bättre erbjudande att blogga någon annanstans GRATTIS 🙂 eller har du helt enkelt tröttnat på den portalen du bloggar på nu. Ingenfara. Det går självklart att byta hur ofta och när du vill. Dock så måste vi Varna för att byta blogg för ofta. Helst aldrig! Att byta sin blogg till en annan portal eller sida kan skada både din ranking på Google och du kan till o med tappa tusentals med följare. Ett av de vanligaste misstagen som begås av en bloggare som byter blogg är att den stänger ner sin gamla blogg och raderar alla gamla inlägg. GÖR INTE DET!!! Detta skadar först o främst din ranking på google och länkar. Men det gör också att dina följare inte kan hitta din nya blogg och du tappar förtroende för dina läsare. Men jag måste byta! Självklart ska du göra det då. Men tänk på att den sista "Posten" i din gamla blogg ska vara ett uppmanande till dina läsare att du har bytt blogg och länka till din nya adress. TA INTE BORT någonting ifrån din gamla blogg eftersom dina läsare/följare kanske har länkat till din blogg och just det inlägget och ifall du tar bort det så leder deras länk till en sida/inlägg som inte finns och det skadar dig först o främst genom Google´s rankning men det ser även oseriöst ut och du tappar därav följare och läsare. Kontakta oss ifall du har frågor inför en flytt så kan vi säkert hjälpa dig.

Vad krävs för att kunna vara med?

 


Det som krävs för att du ska kunna bli en Exklusiv Bloggare och börja tjäna pengar på din blogg är att du först registrerar din blogg hos oss och sedan för att bekräfta att det är du som har gjort registreringen ber vi dig lägga in någon utan följande nedanstående kodsträngar på din sida. Detta är för att våra administratörer ska kunna verifiera dig och din blogg.

Du bör ha någon utav dessa kodsträngar på din blogg för jämnan men du är fri att välja vilken du vill. Vill du ha hjälp med detta är det bara att kontakta oss.

Kopiera någon av följande kodstränger och klistra in på din blogg. (Förslagsvis i din höger eller vänsterspalt) Behöver du hjälp klicka här för guider.


Kopiera någon av ovanstående kodstränger och klistra in på din blogg. (Förslagsvis i din höger eller vänsterspalt) Sättet att lägga in koden kan variera beroende på vilken sida du bloggar och vilken platform du använder. Se nedan för mer information.

Lägg Länkikonen på din blogg.

Här nedan finns en liten guide hur du gör för att lägga till koden ovan.

blogspot.com(se)/blogger

1. Gå till inställningarna för layout.
2. Välj  "Lägg till en Gadget" där du vill länkikonen ska visas.
3. Välj Gadgeten "HTML/JavaScript".
4. Klistra in koden du kopierat från vår hemsida under innehåll och klicka på spara.

blogg.se

1. Klicka på kugghjulet längst upp på sidan och välj "Design".
2. Du får nu upp html-koden där du kan lägg in koden. Får du inte upp html-koden, klicka på "Redigera HTML".
3. I standardmallen "Silentium" klistrar du in länkkoden direkt efter <div id="side">. Klicka på spara.
4. Html-koden kan se olika ut i olika teman, men så länge länkkoden klistras in efter <div id="wrapper">, så ska det fungera.

finest.se

1. Välj "inställningar" och välj "blogginställningar" i inställningsmenyn i vänsterspalten.
2. Scrolla ner till "Bloggkeen html-kod" och klistra in koden i det fältet och klicka på knappen "skicka".
3. Har du redan en länkikon för bloggkeen i det fältet, så klistra in wlabbet´s kod före den.

devote.se

1. Gå till "MIN BLOGG".
2. Klicka på "Blogginställningar".
3. Välj "Beskrivning och script".
4. Klistra in koden och klicka på spara.

nouw.com?

(Stödjer inte i Internet Explorer. Använd Chrome eller Firefox istället)
1. Välj menyn "DIN BLOGG" och välj "design".
2. Placera "Text-modulen" där du vill att länkikonen ska synas på din blogg.
3. I "Text-modulen" klicka på redigera(kugghjulet). Klistra in länkkoden, spara och kryssa ner modulen"
4. Nu visas bara koden och ingen ikon. Klicka igen på redigera(kugghjulet) i "Text-modulen". Nu syns wlabbet länkikon.
5. Spara igen och kryssa ner modulen.
6. (Om ikonen inte syns. Klicka igen på redigera(kugghjulet) och lägg till ett mellanslag efter all text.)

myshowroom.se

1. Välj menyn "Utseende" i vänsterkolumnen och välj sedan "Widgets".
2. Dra "HTML-widgeten" till den placering i Sidopanelen du önskar.
3. Maximera "HTML-widgeten" i Sidopanelen och klistra in koden du kopierat från vår hemsida.
4. Klicka på "Save".

wordpress.com/wordpress.org?

1. Logga in på "Adminpanelen" om du inte kommer dit direkt när du loggat in.
2. Gå in på "Utseende" i vänstermenyn. Välj sedan "Widgets"
3. Om du inte redan har en text-widget i din sidopanel dra dit en ny.
4. Klistra sedan in länkikonen i text-widget'en.

Börja tjäna pengar på din blogg idag!

Det spelar ingen roll hur stor eller liten din blogg är, alla bloggare är välkomna att registrera sig. Alla bloggar kan tjäna pengar på sponsrade inlägg utan att förlora kredibilitet.