+46 (0)8 51 51 70 70 info@wlabbet.com

Vi söker nu dig som är Senior Javautvecklare för uppdrag hos en stor kund. Du bör bo i Stockholm eller ha möjlighet att förflytta dig hit.

Period: 20160901-20161231 med stor möjlighet till förlängning.

Omfattning: 100%  (flera utvecklare)

Placeringsort: Stockholm

Roll: Senior Javautvecklare – Frontend komptens

Nivå: Senior

Avgörande kunskaper: Java8, Spring Framework (core, mvc, boot, security) react.js och/eller angular.js

Bra att ha kunskaper: 
Redux
HTML5
Underscore.js
Grunt
Node.js
Maven
Redis
Apache Solr
Jenkins
Kubernetes
Docker

Generella Krav:
i första hand söker kunden seniora Java-utvecklare som är sjävgående, som alltså inte behöver ledning för att utföra utvecklaruppgifter
applikationerna är inom bank/finans, så erfarenhet av bank/finans är ett plus
behovet är både fullstack-utvecklare, frontend- och backend-utvecklare

Beskrivning:
Till produktområde på IS/IT söker vi nu flera seniora javautvecklare med frontend-kompetens.

Produktområde CRM ansvarar för kundhanteringssystem för att stötta kundens kundservice och säljstödsystem till samtliga säljkanaler. Vi har ett värdedrivet arbetssätt med stadig grund i agila metoder och Lean Startup och sätter alltid användaren i fokus. Vi har en stark tro till innovation genom experiment och lärande. Arbetsmetoder som par- och mobprogramering, a/b testning, användartester och continuous delivery är en naturlig del av vår arbetsdag.

Vi har många spännande utmaningar under hösten 2016 och söker därför ytterligare seniora utvecklare som vill jobba i hela stacken. Du kommer att vara med i uppstarten av ett nytt spännande projekt i en microservices arkitektur där det finns stora möjligheter att påverka design och teknikval. Hos oss får du jobba med moderna tekniker och vara med om att utveckla helt nya lösningar för att maximera upplevelsen för både användaren och kunden. Du kommer att tillhöra ett starkt team bestående av ytterligare 21 utvecklare, 2 UX:are, 2 Produktägare och 1 agil coach. Teamet självorganiserar sig månadsvis i mindre grupper för att kunna skapa största möjliga värde tillsammans med våra närmaste intressenter genom att alla utvecklare själva får välja vilket initiativ de vill arbeta med.

Skicka in din ansökan idag