Badrum

QICON har lång erfarenhet av badrumsrenoveringar och ser det som något av en specialitet. Att renovera ett badrum är ett fullständigt byggprojekt i miniformat där man behöver alla kompetenser. Då all kunskap om el, golv, rör och våtrum finns inom företaget kan vi garantera en effektiv och säker renovering av ditt badrum. Vi är stolta att kunna producera ett badrum i standardutförande på mindre än två veckor!

När man ska renovera badrummet finns det en rad beslut att ta ställning till både angående design och mer praktiska detaljer. Vi kan leda dig genom beslutsprocessen, men det kan vara bra att ha funderat lite på egenhand också då det är ett rum som ska hålla i många år framöver.

Några frågor, så som om man ska ha golvvärme, handdukstork, dusch eller badkar, spegelskåp samt hur toalett, handfat, kakel och övrig interiör ska se ut känner man till. Det kan dock även vara bra att fundera på var man vill att de ska vara placerade samt vilken höjd skåp och eluttag ska ha. Listan kan göras lång, men det bästa rådet vi kan ge är att hälsa på vänner och bekanta som genomgått badrumsrenovering och be dem berätta om hur de tänkte kring olika beslut.

Kontakta oss om ni vill renovera ert badrum och vill veta mer om vad det innebär i praktiken. Alla renoveringar är unika, och vi har renoverat en stor mängd badrum så vi delar gärna med oss av våra erfarenheter.

Vi är certifierade för våtrum av Byggkeramikrådet och våra certifikat hittar ni här.