Kök

Köket är ett av de viktigaste rummen i ett hem. I många familjer är det inte bara ett rum där man lagar mat utan även stället där hela familjen samlas och umgås vid middagsbordet, där man hjälps åt med läxorna och där man samlar informationen om vad som händer i veckan i form av scheman och lappar från lärare och arbete.
Som ung vuxen är det i köket man lär sig att ta hand om sig själv och får viktiga erfarenheter så som att man inte bör koka ett ägg i mikron och att alla förr eller senare samlas i köket när man har fest. Hur använder du ditt kök?

Oavsett om du passar in i någon av beskrivningarna ovan eller har en annan relation till ditt kök så kan vi hjälpa dig att bygga köket som möter dina behov.

När du anlitar QICON när du skall renovera köket så utökar du dina möjligheter då vi kan flytta avlopp, vatten och eluttag så att de passar den design du valt.

När du planerar ditt kök så finns det olika sätt att gå till väga. Antingen så anlitar du en köksdesigner som ritar köket åt dig eller så gör du ritningen själv. Hos många återförsäljare av köksinteriörer finns idag möjligheten att rita sitt eget kök i deras program. På så sätt får du en gratis köksritning utan att du förbinder dig till att använda just deras varor. Vi monterar alla typer av kök så du är inte bunden till en viss design när du anlitar QICON.

Förutom en ritning och en köksidé är det viktigt att elcentralen kan hantera de nya maskinerna som du vill bygga in i ditt kök. Se till att det finns 16A och 3-fas i din bostad och att elcentralen har tillräcklig plats för nya säkringar.

Ingenting är omöjligt vid en köksrenovering, låt oss förverkliga din dröm!